Opprettet : 22.12.2021 | Sist oppdatert : 22.12.2021

DIBkunnskap AS lanserer IFRS-verktøy i Sverige

PressemeldingDIBkunnskap AS lanserer i dag et komplett, digitalt IFRS verktøy - dib - på det svenske markedet. Verktøyet både digitaliserer og effektiviserer arbeidet med IFRS rapportering i børsnoterte og andre selskaper som følger IFRS.

Det unike med dib, er at kunden kan holde seg løpende oppdatert på både IFRS regelverket og svenske regnskapsregler. I tillegg til lover, standarder, uttalelser og faglitteratur, finnes det en rekke praktiske sjekklister som kundene kan benytte. Sjekklistene er utstyrt med en markedsledende workflow-funksjonalitet som gjør at kundene kan spare mye tid og det blir enklere å sikre kvaliteten på IFRS rapporteringen.

Vi er utrolig glade over å endelig kunne lansere vår IFRS tjeneste på det svenske markedet. Vi har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger på løsningen, og har flere avtaler om å presentere verktøyet for aktuelle svenske kunder i tiden fremover, sier Karina Larsen, daglig leder i DIBkunnskap AS.

DIBkunnskap samarbeider i Sverige med Norstedts Juridik, IFRS Foundation og Sanoma utbilding om blant annet oppdaterte lover, standarder og faglitteratur.

DIBkunnskap AS har siden 1995 levert markedsledende kompetanse- og arbeidsflytverktøy til regnskaps- og revisjonsmarkedet i Norge. Selskapet har over 23 000 brukere på sine tjenester. DIBkunnskap AS har, siden 2007, levert markedets mest komplette IFRS verktøy til norske kunder. I dag finner man omtrent 60% av noterte selskaper på Oslo Børs på selskapets kundeliste.

I januar 2021 ble selskapet en del av Karnov Group.

For mer informasjon, gå til www.dib.se eller kontakt oss for en hyggelig prat på 08-587 670 80 eller info@dib.se.

 

Oskar og Kristin
Oskar Bertéus, Acount mangerer og Kristin Agnebro, Innehållsansvarig IFRS

 

karina larsen
Karina Larsen, Daglig leder
Relaterte artikler
NO| SE flagg
14.05.2021

DIBkunnskap AS tar IFRS verktøy til Sverige

IFRS
Pressemelding

I andre halvdel av 2021 vil DIBkunnskap ta IFRS-verktøyet i dib til Sverige. Løsningen har lenge vært en suksess i det norske markedet der over 60% av selskapene på Oslo Børs benytter verktøyet. Brukerne får god oversikt og tilgang til praktiske verktøy som gjør det enklere å jobbe med, og holde seg oppdatert på et omfattende og komplekst regelverk.

kristin
14.05.2021

Erfaren IFRS spesialist får ansvar for IFRS og svensk GAAP i Sverige

IFRS
Pressemelding

I forbindelse med at vi skal lansere vårt IFRS verktøy i Sverige i år, er vi strålende fornøyde med å ha fått Kristin Agnebro med på laget som innholdsansvarlig for IFRS og svensk GAAP.

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no