Opprettet : 14.05.2021 | Sist oppdatert : 14.05.2021

Erfaren IFRS spesialist får ansvar for IFRS og svensk GAAP i Sverige

IFRS PressemeldingI forbindelse med at vi skal lansere vårt IFRS verktøy i Sverige i år, er vi strålende fornøyde med å ha fått Kristin Agnebro med på laget som innholdsansvarlig for IFRS og svensk GAAP.

kristin

Kristin kommer fra stillingen som Group Accounting Specialist i Husqvarna AB, der hun i dag blant annet har ansvar for utarbeidelse av årsregnskapet og løpende problemsstillinger innen IFRS. Hun har ellers lang erfaring med både K3 og IFRS regelverket fra tidligere stillinger i IF Livsförsäkring AB og PwC i Stockholm. I jobben som innholdsansvarlig i DIBkunnskap AS, er det spesielt nyttig at hun har jobbet både på innsiden av IFRS-rapporterende selskaper og vært rådgiver for disse i mange år. Vi er trygge på at Kristins erfaring og kompetanse, i kombinasjon med vår innovative teknologi og suksess i det norske markedet, er et godt utgangspunkt for å skape et praktisk IFRS-verktøy for det svenske markedet. 

IFRS-verktøyet – dib – er et praktisk oppslags- og arbeidsflytverktøy for alle som jobber med, og rapporterer etter IFRS regelverket. Den svenske løsningen inneholder oppdatert regelverk både på engelsk og svensk, i tillegg til praktiske sjekklister og veiledninger som gjør det enklere å jobbe med, og holde seg oppdatert på, K3 og IFRS. Videre samarbeider vi blant annet med IFRS Foundation, Sanoma Utbildning AB og Norstedts Juridik om publisering av relevant litteratur og andre kilder for det svenske markedet.   

 

Les mer om vår satsning i Sverige: 

 

I pressen:

https://revisionsvarlden.se/norskt-bolag-lanserar-egenutvecklat-ifrs-verktyg-i-sverige/ 

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no