Om DIBkunnskap AS

DIBkunnskap AS utvikler og leverer webapplikasjoner som forenkler hverdagen til alle som jobber med økonomi, regnskap, revisjon, selskapsrett og personal.

Hvem er vi?
DIBkunnskap tilbyr skybaserte kunnskapsverktøy innen økonomi, regnskap, revisjon, personal og selskapsrett til kunder i privat og offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 1995 og har 32 ansatte.

Verdier
Gjennom dialog med brukerne, jobber vi aktivt for å forstå deres behov. Vi lykkes når våre kunder, ved å bruke våre verktøy, opplever at de er faglig oppdatert og sparer tid på arbeidsprosesser.

Våre kunder
Over 23 000 profesjonelle brukere innen økonomi, regnskap og revisjon.

Fagkompetanse
Vår teknologiavdeling består av utviklere og integrasjonsdesignere som til enhver tid sørger for en moderne og brukervennlig løsning.

I fagavdelingen jobber det statsautoriserte revisorer, advokater, autoriserte regnskapsførere og IFRS-spesialister for å lage praktiske veiledninger, maler og sjekklister som holder våre kunder daglig oppdatert på lover og regler. 

1995
ble DIBkunnskap AS ble opprettet
60 %
av revisorene i Norge bruker dib
23 000
Brukere og antallet øker stadig
60 %
av selskapene på Oslo Børs bruker dib

Jobbe i dib

Er du vår nye fagansvarlig for revisjon?

Vi søker en fagansvarlig for revisjon. Vår nye fagansvarlige revisor vil være en del av DIBkunnskap AS sin svært kompetente faggruppe på tilsammen 8 personer. Fagavdelingen består av to statsautoriserte revisorer, to advokater, én autorisert regnskapsfører, én kommuneøkonom, samt en fagansvarlig for personal. Stillingen er selvstendig og rapporterer direkte til fagsjef. Les mer om stillingen og register CV

Vi leverer moderne skyløsninger som våre kunder innen økonomi, regnskap og revisjon har behov for. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye, initiativrike og dyktige medarbeidere som ønsker å gjøre oss enda bedre.

Ta kontakt med oss om du er interessert i å jobbe i DIBkunnskap AS.

Dette sier kundene om oss:


dib har mange bra maler for ulike dokumenter og går mer i dybden enn lignende verktøy som vi benytter.

Rune Elnæs

Revisor
Hverven Revisjon AS


dib er oversiktlig og til enhver tid oppdatert på lover, regler og satser.
Det føles trygt å ha et slikt oppslagsverktøy for hånd, der all aktuell informasjon innen regnskap, lønn, skatt m.m. er samlet. Ellers liker jeg eksemplene som forklarer bruken av bokføringen/konklusjonen.

Anne Brit Mear

Regnskapsmedarbeider
Vår Energi

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no