Om DIBkunnskap AS

DIBkunnskap AS utvikler og leverer webapplikasjoner som forenkler hverdagen til alle som jobber med økonomi, regnskap, revisjon, selskapsrett og personal.

Hvem er vi?
DIBkunnskap tilbyr skybaserte kunnskapsverktøy innen økonomi, regnskap, revisjon, personal og selskapsrett til kunder i privat og offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 1995 og har 40 ansatte, og eies av  Karnov Group.

Verdier
Gjennom dialog med brukerne, jobber vi aktivt for å forstå deres behov. Vi lykkes når våre kunder, ved å bruke våre verktøy, opplever at de er faglig oppdatert og sparer tid på arbeidsprosesser.

Våre kunder
Over 31 000 profesjonelle brukere innen økonomi, regnskap og revisjon.

Fagkompetanse
Vår teknologiavdeling består av utviklere og integrasjonsdesignere som til enhver tid sørger for en moderne og brukervennlig løsning.

I fagavdelingen jobber det statsautoriserte revisorer, advokater, autoriserte regnskapsførere og IFRS-spesialister for å lage praktiske veiledninger, maler og sjekklister som holder våre kunder daglig oppdatert på lover og regler. 

Kultur og arbeidsmiljø
I DIBkunnskap deler vi et stort engasjement for å utvikle løsninger som aldri slutter å begeistre våre kunder. Vi elsker når våre ansatte bruker kundeinnsikten de har, til å komme med ideer og forbedringsforslag som bidrar til utvikling.

Våre ansatte har stor grad av fleksibilitet, men også et stort ansvar. Vi er ikke redde for å søke råd og støtte hos hverandre, fordi vi har erfart hvor mye læring som ligger i det. Vi er opptatt av sannferdighet og at vi leverer på forventninger både internt og eksternt.

Ingenting slår å feire felles triumfer og milepæler, fysisk, sammen.

1995
DIBkunnskap AS ble opprettet
80 %
av revisorene i Norge bruker dib
34 000
Brukere og antallet øker stadig
60 %
av selskapene på Oslo Børs bruker dib

Jobbe i dib

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flere initiativrike og dyktige medarbeidere som ønsker å være med å skape effektive og moderne skyløsninger som våre kunder innen økonomi, regnskap og revisjon har behov for.

Ta kontakt med oss om du er interessert i å jobbe i DIBkunnskap AS.

Dette sier kundene om oss:


dib har mange bra maler for ulike dokumenter og går mer i dybden enn lignende verktøy som vi benytter.

Rune Elnæs

Revisor
Hverven Revisjon AS


dib er oversiktlig og til enhver tid oppdatert på lover, regler og satser.
Det føles trygt å ha et slikt oppslagsverktøy for hånd, der all aktuell informasjon innen regnskap, lønn, skatt m.m. er samlet. Ellers liker jeg eksemplene som forklarer bruken av bokføringen/konklusjonen.

Anne Brit Mear

Regnskapsmedarbeider
Vår Energi

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no