Opprettet : 14.05.2021 | Sist oppdatert : 14.05.2021

DIBkunnskap AS tar IFRS verktøy til Sverige

IFRS PressemeldingI andre halvdel av 2021 vil DIBkunnskap ta IFRS-verktøyet i dib til Sverige. Løsningen har lenge vært en suksess i det norske markedet der over 60% av selskapene på Oslo Børs benytter verktøyet. Brukerne får god oversikt og tilgang til praktiske verktøy som gjør det enklere å jobbe med, og holde seg oppdatert på et omfattende og komplekst regelverk.

NO| SE flagg

I Norge har profesjonelle brukere av IFRS regelverket hatt tilgang til DIBkunnskaps IFRS verktøy helt siden 2007. Løsningen inneholder løpende oppdaterte IFRS standarder, relevant faglitteratur, praktiske sjekklister og andre nyttige veiledninger som gjør det enklere for brukere å holde seg oppdatert på og jobbe med IFRS regelverket.  

Nå er det endelig klart at svenskene også skal få sitt eget IFRS-verktøy. Karina Larsen, daglig leder i DIBkunnskap sier at hun håper å kunne lansere i løpet av siste halvdel av 2021.  

 «Vi gleder oss til å kunne tilby det svenske markedet et IFRS verktøy som er tilpasset det svenske markedet. I tillegg til å levere oppdatert innhold, så har vi utviklet innebyggede arbeidsflytverktøy som gjør det enkelt å tilpasse, filtrere, fylle ut og samarbeide om sjekklister inne i løsningen» sier Larsen. 

DIBkunnskap har allerede et samarbeid med IFRS Foundation som sikrer tilgang til deres materiale. I Sverige har de også inngått samarbeid med blant annet Sanoma Utbildning og Norstedts Juridik som sikrer brukerne både svensk IFRS litteratur og lokalt regelverk. 

I tillegg til 60% av selskapene på Oslo børs, så bruker i dag en lang rekke banker og rådgivere i regnskap- og revisjonsbransjen i Norge verktøyet i deres daglige virke. 

 «Målgruppen for IFRS verktøyet i Sverige er alle selskaper og brukere som rapporterer i henhold til IFRS eller som rådgir disse selskapene», opplyser Karina Larsen. 

 

Les også andre artikler om Sverige-satsningen: 

 

I pressen

https://revisionsvarlden.se/norskt-bolag-lanserar-egenutvecklat-ifrs-verktyg-i-sverige/ 

 

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no