Opprettet : 11.09.2019

Effektive arbeidsprosesser er en suksessfaktor for Ruter

Kundecase Regnskap Skatt og mvaRuter arbeider kontinuerlig med å digitalisere hverdagen på økonomi slik at de ansatte kan jobbe mer effektivt, og med mindre feil og mangler.

– Digitaliseringer kommer man ikke unna. I Ruter har vi effektivisert mange av våre arbeidsprosesser og gjort dem mer digitale, sier Unn Tiller, teamleder regnskap i Ruter.

Digitalisering fører ofte til at fagmiljøer som økonomi- og regnskap blir mindre når de manuelle oppgavene automatiseres og forenkles. De faglige problemstillingene blir imidlertid ikke færre. Det stiller større krav til at de ansatte kan løse et bredere spekter av faglig problemstillinger. Oppdaterte digitale oppslagsverktøy er derfor blitt stadig viktigere støttesystemer for alle som jobber med økonomi og regnskap.

«I Ruter har vi i flere år hatt ulike oppslagstjenester, men disse ble lite brukt. I 2017 valgte vi å gå for dib og er veldig fornøyd med dette valget. Det er enkelt å slå opp og vi får relevant og riktig informasjon. Sjekklistene i dib gir oss støtte i flere ulike typer arbeidsprosesser.»
Unn Tiller, teamleder regnskap i Ruter

Relaterte artikler
bilde av mann og kvinne
03.12.2019

Slik sørger VIEW Ledger for å være en god partner for sine kunder

IFRS
Kundecase
Lønn og personal
Regnskap
Revisjon
Skatt og mva

VIEW Ledger har siden 2004 levert skybaserte systemløsninger og rådgivning innen regnskap, økonomi og IT. De er opptatt av å hjelpe sine kunder med å få en enklere arbeidsdag, samt å levere tjenester av høy kvalitet.

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no