Opprettet : 03.12.2019

Slik sørger VIEW Ledger for å være en god partner for sine kunder

IFRS Kundecase Lønn og personal Regnskap Revisjon Skatt og mvaVIEW Ledger har siden 2004 levert skybaserte systemløsninger og rådgivning innen regnskap, økonomi og IT. De er opptatt av å hjelpe sine kunder med å få en enklere arbeidsdag, samt å levere tjenester av høy kvalitet.

Med over 200 ansatte i Norge og Sverige, har de ytterligere ambisjoner om å vokse

«Vår suksess bygger på god kommunikasjon med våre kunder og vi opplever at de har tillit til at vi besitter den kunnskapen de har behov for», sier Line Skullerud, Head of Consulting i VIEW Ledger.

Bruker dib som faglig «hukommelse»

For noen år siden valgte VIEW Ledger å gå fra flere kunnskapsverktøy, til kun ett verktøy for alle ansatte i firmaet. For å kunne gjøre dette var det viktig at verktøyet de valgte har en faglig bredde og at det møter de ulike behovene i selskapet. Da falt valget på dib.

Regnskapsbransjen er i stadig endring, og effektive verktøy og høy fagkompetanse er viktig for å lykkes. Med dib, har VIEW Ledger fått et kunnskapsverktøy som dekker de fleste av fagområdene de kommer borti med regnskap, selskapsrett, revisjon, lønn og personal, skatt og mva.

«Vi bruker dib som vår faglige “hukommelse” – til støtte og til opplæring. Vi har veldig mange forskjellige kunder i ulike bransjer. Det betyr at det er mange lover og standarder vi skal være oppdatert på, og der er dib et effektivt verktøy for oss. Vi sparer my tid og ressurser på å ha et godt oppslagsverk og tilgang til praktiske maler og sjekklister. Vi ønsker jo å bruke mest mulig tid sammen med kundene våre», sier Børge Mælum, rådgiver i VIEW Ledger.

View Ledger gjør dib til et bedre verktøy

DIBkunnskap AS har et godt samarbeid med VIEW Ledger. Regnskapsførerne bidrar med nyttige tilbakemeldinger på hva de trenger og hvordan dib kan bli et bedre verktøy for dem.

«En nær dialog med brukerne er avgjørende for å kunne forstå deres behov og viktig i den videre utviklingen av dib», sier daglig leder Karina Larsen i DIBkunnskap.

 

bilde av mann og kvinne

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no