Opprettet : 27.10.2020 | Sist oppdatert : 27.10.2020

En bedre og mer komplett løsning til regnskapsbransjen og bedriftsmarkedet

Fagartikler RegnskapVi er glade for å kunne informere om at vi i dag, har inngått ett strategisk samarbeid med Regnskap Norge. Vi er trygge på at dette vil styrke oss ytterligere i arbeidet med å utviklet stadig bedre verktøy og løsninger for alle dere som jobber med regnskap og rådgivning.

Regnskap Norge og DIBkunnskap kompletterer hverandre når det gjelder kompetanseprodukter innen fagområder som er viktig for regnskapsførere, revisorer og alle som jobber med regnskap og økonomi i store og små bedrifter. Med nettkurs-abonnement fra Regnskap Norge og oppslag- og arbeidsflytverktøy fra DIBkunnskap, er medlemmer og kunder godt «skodd» til å møte ulike problemstillinger i hverdagen.

Samarbeidet, gjør det mulig for DIBkunnskap å tilby sine kunder gode priser på nettkurs, slik at de ansatte får gjennomført pålagte kurstimer og ellers nødvendig kompetanseheving i bedriften.

Regnskap Norge har markedets bredeste utvalg av nettkurs innen regnskap- og økonomifag, og tilbyr ellers flere kompetanseprogram innen lønn & HR, rådgivning, ledelse og forretningsutvikling.

Regnskap Norge har lang tradisjon for å levere kurs av høy kvalitet. De lanserer nå en abonnementsløsning med en unik bredde av nettkurs som gjør at våre kunder vil ha tilgang til en solid kompetansepakke i kombinasjon med våre produkter , sier Karina Larsen, daglig leder i DIBkunnskap AS.

Partene vil gjennom samarbeidet utfordre hverandre og søke å utvikle stadig bedre kurs, verktøy og oppslag.

Målet er definitivt å utnytte den unike fagkompetansen til alle de flotte medarbeiderne i begge selskaper, til gjensidig læring og utvikling, sier Karina Larsen.

Kombiner nettkurs-abonnementet til Regnskap Norge med  dib og få fordelsrabatt . Meld din interesse og bli kontaktet for et uforpliktende tilbud.

Bilde: Karina Larsen, Daglig leder, DIBkunnskap og Christine Lundberg Larsen, Administrerende direktør, Regnskap Norge

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no