Opprettet : 21.11.2023 | Sist oppdatert : 21.11.2023

DIBkunnskap går inn i det danske markedet

PressemeldingFor å utnytte teknologien og kompetansen som finnes på tvers av selskapene i Karnov Group, samt skape et sterkere tilbud til det danske markedet, vil Forlaget Andersen A/S i Danmark fra 1. januar 2024 bli en del av DIB og endre navn til DIB Denmark A/S.

Forlaget Andersen er et selskap i Karnov-konsernet, som leverer juridiske kunnskapsløsninger og kurs for HR- og regnskapsavdelinger i danske selskaper. Faginnholdet i Forlaget Andersens produkter vil flyttes over på dib-plattformen og gi de danske kundene tilgang på en mer moderne og brukervennlig tjeneste.

De nye produktene vil dessuten inneholde aktuell konsolidert lovgivning og juridisk innhold fra Karnov Group Danmark og være skreddersydd for å styrke danske HR-, finans- og regnskapseksperter i deres daglige arbeid. Over tid vil DIB Denmark og Karnov Group Denmark og jobbe sammen for å stadig skape den mest optimale produktporteføljen for alle som arbeider med regnskap og revisjon i Danmark.

«Vi er veldig glade for å slå oss sammen med vårt søsterselskap, DIBkunnskap AS. DIB har en sterk merittliste i å levere arbeidsflytløsninger av høy kvalitet til det norske markedet for revisjon og regnskap, og vi ser frem til å bringe dette verktøyet til det danske markedet til fordel for nåværende og fremtidige kunder»

Peder Garde | Daglig leder | Forlaget Andersen

Kunnskapsverktøy

regnskap, revisjon og rådgivning

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Veibeskrivelse) | 95 40 70 70 | post@dib.no